Giresunspor sahasında mağlup oldu

Giresunspor sahasında mağlup oldu

Giresunspor sahasında mağlup oldu

 

Süper Ligde ikinci yarıya İstanbul’daki 1-0’lık Galatasaray zaferiyle başlayan GZT Giresunspor, ikinci haftada kendi evinde oynadığı maçta Kasımpaşa’ya 2-0 yenilerek, taraftarlarını üzdü.

 

Çotanak Spor Kompleksinde kar yağışı altında oynanan mücadelede son bir saatlik bölümü 10 kişiyle sürdüren Çotanaklar, Kasımpaşa karşısında hiçbir varlık gösteremeyerek, sahadan 2-0 yenik ayrıldılar.

 

Maça etkili başlayan konuk ekip, 12’nci dakikada sol kanattan geliştirdiği ilk tehlikeli atakta Morthadha’nın golüyle 1-0 öne geçti. Soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle ağırlaşan sahada oynanan mücadelenin 29’uncu dakikasında rakip alanda yaşanan şanssız olayda Pelupessy’in topa kayarak müdahalesinde ayağı rakip oyuncunun suratına gelince, orta hakem Yaşar Kemal Uğurlu kırmızı kartla bu oyuncuyu saha dışına yolladı.

 

Karşılaşmanın 59’uncu dakikasında bir Kasımpaşa atağında top 18 içinde Balde’nin eline çarptığı gerekçesiyle VAR’dan gelen uyarı sonucu orta hakem Uğurlu beyaz noktayı gösterdi. Ceza atışını kullanan Hadergjonaj, kaleciyi ve topu ayrı köşelere gönderdi ve skor 0-2 oldu.

 

Oyunun bundan sonraki bölümlerinde yapılan değişiklikler de bir fayda getirmeyince, konuk takım Kasımpaşa, kolay bir galibiyet alarak sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu

 

Giresunspor, 19 Ocak Çarşamba akşamı saat 20’de lider Trabzonspor’un konuğu olacak. Hafta sonunda ise Alanyaspor ile oynanacak olan müsabakada 23 Ocak Pazar günü saat 16’da başlayacak.